Vastgoed Styling
15134
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15134,bridge-core-2.8.6,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-27.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-14875
 

Vastgoed Styling

Woning sneller verkopen?

Voor verschillende partijen ben ik verantwoordelijk voor de vastgoedstyling tijdens de verkoop.

De eerste indruk van een woning is doorslaggevend voor potentiele kopers, om een afspraak voor een bezichtiging in te plannen. Om ervoor te zorgen dat een woning zo aantrekkelijk mogelijk wordt gepresenteerd, maakt verkoopstyling echt een verschil in het ruimtelijk indelen en het sfeervol inrichten van een woning.
Door mijn ervaring om de ruimtes door een cameralens te bekijken, weet ik vanuit welke standpunten de foto’s worden genomen en op welke zichtlijnen er worden gelet. Aan de hand daarvan bepaal ik de posities van de meubelen en accessoires.

Woningen die door een vastgoedstyliste onder handen zijn genomen, leveren in veel gevallen meer op. Je hebt je investering er dus snel uit.

Vastgoedstyling adviesrapport

Een aantal dagen of weken voordat de photoshoot plaats vindt kom ik graag bij u langs om samen de woning door te lopen en per ruimte te bespreken wat er het beste kan worden verplaatst of aangepast. Na mijn bezoek mail ik aanvullend een styling adviesrapport met daarin alle adviezen en aandachtspunten nog een keer op rij. Deze styling tips kunt u vervolgens zelf uitvoeren.

Vastgoedstyling aan huis

U kunt mij ook inschakelen tijdens of een aantal dagen voordat photoshoot staat ingepland. Ik help dan direct met het optimaliseren van elke ruimte. Hierbij maak ik gebruik van uw eigen meubelen en accessoires. Wilt u de sfeer extra benadrukken met de juiste accessoires, bedsprei en sierkussens. Informeer dan naar de diverse mogelijkheden.