Persoonlijk advies

Om een goed beeld te krijgen van je interieurwensen kom ik eerst bij je thuis, voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Vanuit daar bespreken we samen de mogelijkheden. Dit kan uitlopen in het samenstellen van sierkussens op jouw bank, de accessoires op de eettafel of dressoir tot het compleet restylen van de gehele woon of kantoorruimte.

Voorafgaand aan het gesprek, is het voor mij, maar ook voor jezelf erg handig en leuk wanneer je alvast uit woon-magazines of van internet, beeldmateriaal verzameld zodat ik een indruk krijg welke sfeer en stijl je aanspreekt.

Na dit uitgebreide gesprek waarin je lifestyle en woonwensen zijn geïnventariseerd, ga ik voor je aan de slag. Uit dit gesprek rollen meestal twee of drie meest ideale indelingen van je kantoor of woning, deze werk ik uit in plattegronden en ontwerpschetsen. In de plattegronden verwerk ik alle meubels op schaal. Hierdoor hoef je niet meer bang te zijn voor het kopen van te kleine of juist te grote meubels. In de vorm van een collage licht ik de ontwerpen toe, zodat je het zelf direct kan visualiseren.

Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites - Bets.Zone - UK Gambling Websites Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.