Mijn stijl

Mijn stijl is een mix van stijlen door elkaar (eclecticisme), met als hoofdstijl de Scandinavische stroming. Tegenwoordig wordt hierbij ook veel gebruik gemaakt van pasteltinten, zwart -witaccenten, en koper- en goudkleuren in combinatie met hout.

Maar ik heb ook het lef om gebruik te maken van hardere kleuren in combinatie met patronen. Uiteraard hangt dit af van de wensen van de klant. Houdt je van meer rust in huis, dan ga ik op zoek naar de juiste kleur en materiaalbalans, zonder dat het geheel saai wordt.

Tijdens het ontwerpproces is goed luisteren naar jouw wensen en deze vertalen in een praktisch, uniek en persoonlijk interieur, mijn ultieme doel. Door creatieve en praktische oplossingen aan te dragen, in combinatie met de juiste, gerichte kleuren en accessoires, komen we tot een persoonlijke ruimte waarin jij je thuis voelt.

Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites - Bets.Zone - UK Gambling Websites Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.